Alle categorieën

Nieuws

Home > Nieuws

Hoe diamantzaagbladen correct gebruiken?

Tijd: 2023-02-23 Hits: 90

1. Voordraaitijd: na het vervangen van het zaagblad door een nieuw blad, is een voordraai van 2-5 minuten vereist voor gebruik om de zaagtafel in werkende staat te laten komen voor het zagen.

2. Controleer voor het zagen of het gebruik van het zaagblad overeenkomt met het te zagen materiaal. Het gebruik van diamantzaagbladen is onderverdeeld in in totaal 6 categorieën, namelijk granietzaagbladen, marmerzaagbladen, kwartssteenzaagbladen, microkristallijne steenzaagbladen, kunststeenzaagbladen en de huidige rotsplaatzaagbladen. Voor de aankoop moet duidelijk materiaalmateriaal, hardheid, abrasiviteit, enz. Zijn, het testrapport voor het beste snijobject, dus handiger Lin Xing-personeel voor uw offerte, en voor een verscheidenheid aan steenzaagsituaties die passen bij de juiste zaagbladproducten. Als de klant specifieke snijwensen heeft, kunt u die natuurlijk ook naar voren brengen.

3. snijmateriaal, moet voorzichtig zijn, de normale werking van het zaagblad dat in het materiaal wordt gesneden, verbiedt de kracht van sterke druk hard duwen. De voedingssnelheid van een diamantzaagblad met een nieuwe vervangende kop moet worden geregeld op ongeveer 30% -40% van de werkelijke voedingssnelheid.

4. verbied plotselinge omkering, omkering zal leiden tot verloren tanden, het optreden van gevaar.

5. Hoor een abnormaal geluid, zie abnormaal schudden en een oneffen snijoppervlak tijdens gebruik. Stop het werk onmiddellijk, zoek de oorzaak van de afwijking en vervang het zaagblad.

6. Stop tijdens het zagen het zaagblad niet plotseling in het midden van het te zagen object. Als u in het midden van het gezaagde materiaal stopt, vallen de zaagtanden eraf en wordt het zaagblad vervormd.

7. Veeg na het snijden de roestwerende olie op tijd af. Om te voorkomen dat het zaagblad gaat roesten.

8. Als de tanden van de zaag niet scherp zijn, moet u deze naar een slijperij van een fabrikant of een winkel met slijptechniek brengen. Anders wordt de oorspronkelijke hoek van de zaagtanden beschadigd, wat de zaagnauwkeurigheid beïnvloedt en de levensduur van het zaagblad verkort.


Vorige terug naar nieuwsTerug naar nieuws Volgende